Star Wars Jedi: Fallen Order İle İlgili Yeni İddialar Var

2019-2020 Kış Sezonunda, mor ışın kılıcı moda olacakmış diyorlar...

Respawn Entertainment, EA'in bünyesine kattığı stüdyolardan birisi malumunuz. Bu stüdyo tarafından geliştirilen Titanfall 2 kıymeti az bilinen oyunlar kategorisinin en kuvvetli adaylarından olsa gerek. Bakmayın 85-90 puanların havada uçuştuğuna, bu değerlendirmeler satışlara aynı ölçüde yansımayınca stüdyo, EA'in kanatları altına girmişti. Sonrasında Respawn tarafından birden çok oyunun geliştirildiğine ve bu oyunlardan birisinin, God of War 3'ün yönetmeni Stig Asmussen'in başında bulunduğu bir ekip tarafından geliştirilen Star Wars oyunu olduğuna ilişkin haberler gelmeye başlamıştı.

Geçtiğimiz dönemlerde de bu konu ile ilgili bir haber yapmış, içlerinde Star Wars Jedi: Fallen Order'ın da yer aldığı bu oyunların ikisinin önümüzdeki yılın son aylarında çıkabileceğini paylaşmıştık.

Bu sefer doğrudan Star Wars oyunu ile ilgili bir iddia ile karşınızdayız. Xyzsvztabc rumuzlu reddit kullanıcısı, Disney tarafından düzenlenen 2019 Star Wars Tanıtım Sunumu'na katıldığını ve bu sunumda önümüzdeki yıl Star Wars markası ile çıkacak ürünler hakkında bilgiler edindiğini söyleyerek bunları paylaşmış. Bu bilgilerin bir bölümü de tahmin edilebileceği üzere Star Wars oyunu ile ilgili.

İddiaya göre oyun, Star Wars 3: Revenge of the Sith'ten 5 sene sonrasında geçen bir hikâye anlatacak ve oyuncular eski bir Jedi Padawan'ı yönetecekler. Bu ana karakterin Cal olarak adlandırıldığı paylaşımda, bu karaktere ustalık yapacak Ceres isimli bir başka karakterden daha bahsediliyor. Tabii bu karakterler dışında tanıdık simalardan ufak enstantaneler sunulması da bekleniyor.

Eğer iddialar doğruysa, belki de paylaşılan en önemli bilgi oyunun çıkış tarihi ile ilgili. Bu paylaşıma göre oyun Kasım 2019'da çıkacak. Hatırlayanlar olacaktır, daha önceki haberimizde de benzer bir bilgi bulunmaktaydı. Dolayısıyla, o bilgilerle tutarlı bir iddia var bu açıdan bakıldığında.

Ayrıca, E3'te yapılan sunumda oyuncuların 3. filmden sonra geçen hikâyede bir Jedi karakterini yönetecekleri bilgisi paylaşılmıştı. İddialar bu boyutuyla da geçmiş bilgilerle uyum arz ediyor.

TGA 2018'de oyun ile ilgili bir paylaşım yapılması beklenmemekle birlikte önümüzdeki dönemde çok daha fazla bilgi geleceğini söylemek mümkün. Bakalım bu iddiaların ne kadarı tutacak, takipteyiz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum