Star Wars Jedi: Fallen Order'ı The Mandalorian Kostümü İle Oynayabilirsiniz

Oyunu tekrar yüklemek için yeni bir fırsat

Geçtiğimiz yılın en çok satan oyunlarından biri olan Star Wars Jedi: Fallen Order'a gelen yeni mod sayesinde oyunu The Mandalorian olarak oynayabileceksiniz. Bu mod, ana karakterimiz Cal Kestis'i Din Djarin'e dönüştürüyor.

The Mandalorian'ın yeni sezonunun başlaması ile birlikte oyuncu sayılarında yükseliş gören Jedi Fallen Order, diziden aldığı gazı böylece daha rahat oyuna yansıtabilecek. Mod sayesinde Din Djarin'in ikinci sezondaki kostümü Cal'in üstüne yerleştiriliyor. İkonik kaskı, zırhı ve jetpack'i ile tamamlanan Mando kostümünde bir tek karakterimizin silahları eksik.

Danbrother isimli mod yapımcısının geliştirdiği ses değiştiricileri de oyuna eklendiğinde ortaya muhteşem bir karakter çıkıyor. Yukarıdaki videoda Mando'nun elinde Dark Saber'ı ile İmparatorluk askerlerine zor anlar yaşattığını da görüyoruz.

Maalesef karakterimizin kaskı kadar ikonik alev silahı şimdilik kullanılamıyor. Fakat modun geliştiricisi AlexPo, bunun üzerinde çalıştığını da eklemiş. Yukarıdaki videonun açıklamalarında yükleyebileceğiniz modların tüm detaylarına ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum