Star Wars: The Mandalorian'da Eski Kelle Avcılarını Görebiliriz

Burası Outer Rim, burada her şey gerçek!

Disney'in Star Wars dizisi projesi olan The Mandalorian'dan şu ana kadar sadece bir fotoğraf görebildik. Yani projeye dair elimizde pek fazla veri yok. Fakat son gelen haberler oldukça olumlu. Daha önce Empire Strikes Back filminde de gördüğümüz iki eski bounty hunter yani kelle avcısı projede kendilerini gösterebilir. IG-88 adlı robotumuz ile Trandoshan ırkına mensup kelle avcısı Bossk, yeni Star Wars projesinde de para peşinde olabilir.

Gelen haberlere göre dizi setinde IG-88 ve bir Trandoshan'ın olduğunu belirtilmiş. Dizinin konusu biraz kanunsuzluk ve biraz da kelle avcılığı gibi durunca da bu ırkın yetiştirdiği belki de en büyük kelle avcısı olan Bossk'u da dizide göreceğimiz kesinleşmiş gibi duruyor. Bu ikiliyi 5. filmde çok fazla bir rol içerisinde görmüyoruz, sadece belirli sahnelerde orada duruyorlar. Boba Fett'in aksine bu ikisi sadece "cool" görünüşleriyle hayranların beğenisini kazanmıştı. Disney'in dizide iki orijinal karaktere yer vermesi de oldukça şahane bir olay. Zira onların hikayesine dair hiçbir şey bilmiyoruz ve en azından daha önce gördüğümüz karakterler. Bakalım Jedi'ın Dönüşü gerçekleşirken onların başına neler gelmiş? Han Solo ile yolları bir daha kesişmiş mi?

Star Wars: The Mandalorian'ın 2019 yılında, Disney+'a geleceği dışında kesin bir tarihe sahip değiliz. The Mandalorian'ın Return of The Jedi'dan 5 yıl sonra Outer Rim'de geçeceğini biliyoruz. Herhangi bir yönetimin etkisi altında olmayan bu topraklar bir bakıma uzayın vahşi batısı. Siz hangi Star Wars karakterini bu kaos içerisinde görmek isterdiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum