Star Wars The Mandalorian İçin Bir Oyun Geliştiriliyormuş

Dizi bu kadar tutmuşken, neden olmasın?

The Mandalorian, Star Wars evreni için epey başarılı bir iş oldu. Dizinin bu kadar ilgi çekeceği proje başlarken tahmin edilmiş miydi, bilemem; ama hazır bu kadar tutmuşken bu markadan olabildiğince istifade edelim dememeleri için hiçbir sebep göremiyorum.

İşte ortaya atılan yeni iddia da bu yönde, bir Mandalorian oyununun geliştirilmekte olduğu ileri sürüldü. Daha önce de bazı tutarlı iddialar öne süren, son olarak PS Plus Mayıs 2021 oyunlarının Battlefield V ve Stranded Deep olacağını bilen Shpenshal_Ed rumuzlu Twitter kullanıcısı, paylaştığı mesajda “Bir Mando oyunu gelecek. Bu bir Mando Funko değil. Henüz söylememem gereken bir şey söyledim. Umarım bilgi kaynağımın başını yakmamışımdır” diyor.

Mandalorian için bir oyun geliştirilmesi fikrine pek çok oyun sever sıcak bakıyor olsa gerek. Son yıllarda Star Wars oyunları yeniden yükselişe geçmiş, güzel örnekler gelmeye başlamışken, neden olmasın? Önümüzdeki aylarda bu konuda bir duyuru gelecek mi bakalım, merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum