Starcraft: Ghost'un Yeni Oynanış Videosu Yıllar Sonra Ortaya Çıktı

Zamanın ötesinde bir oyunmuş

2002 yılında StarCraft sevenleri heyecanlandıran bir haber çıkmış ve Blizzard'ın konsollar için StarCraft evreninde geçen üçüncü şahıs bir oyun geliştirmekte olduğu açıklanmıştı. StarCraft: Ghost ismindeki bu oyun dönemin konsolları (PlayStation 2, Xbox ve GameCube) için çıkacaktı, ancak 2014 yılında Blizzard'ın o zamanki başkanı Mike Morhaime oyunun resmi olarak iptal edildiği haberini vermişti.

Oyun geliştirilme aşamasının ileriki safhalarındayken iptal edilmişti ve aslında bundan yıllar önce oynanış fragmanını izlemiştik. Ancak aradan yıllar geçtikten sonra bu sefer de oyunun Xbox versiyonundan daha önce görülmemiş bir oynanış videosu ortaya çıktı. Leerz Meneses isimli YouTube kullanıcısının yüklediği bu video, oyunun modlanmış bir Xbox 360'ta oynanırkenki görüntülerinden oluşuyordu. Bu da ortada oyunun oynanabilir bir versiyonunun olduğunu gösteriyor aslında, her ne kadar video kaldırılmış olsa ve Meneses de bu versiyona link vermeyeceğini söylese de er ya da geç malum ortamlara düşeceğini tahmin etmek zor değil.

Bu videonun ardından bir başka yeni video daha paylaşıldı, bu video ise oyunun orijinal Xbox versiyonundan geliyor. Yıllardır ismini duymadığımız bir oyundan bir anda bu kadar görüntü sızması da tuhaf doğrusu :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum