Starfield'ın İlk Ekran Görüntüleri Sızdı

Gizem perdesi aralanıyor

Bethesda'nın şu anki en gizemli oyunu ne derseniz cevabım The Elder Scrolls 6 değil Starfield olur. Sonuçta Elder Scrolls evreni yabancı olduğumuz bir ortam değil, en azından çeşitli tahminler yürütebiliyoruz ama Starfield tam bir kapalı kutu. Daha doğrusu kapalı kutuydu, çünkü oyundan ilk ekran görüntüleri sızdı.

Starfield, Bethesda'nın yeni nesil oyunu ve bildiğimiz tek şey de The Elder Scrolls 6'dan önce çıkacak olması. Oyun, Bethesda'nın 25 senenin ardından duyurduğu ilk yeni orijinal IP olma özelliğini de taşıyor.

Sızdırılan ekran görüntüleri ise oyunun 2018 yılındaki bir versiyonundan alınmış, şu an elbette bundan çok daha gelişmiş grafiklere sahiptir ama yine de oyundan ilk kez böyle bir şeyler görebilmek de iyi oldu.

Bethesda, geçtiğimiz ay bu yıl içerisinde TES 6 ve Starfield ile ilgili yeni bir haber paylaşmayacağını söylemişti, yani buradan da oyunun çıkış tarihi olarak 2021 veya 2022'nin hedeflendiğini anlayabiliyoruz. Oyunda Creation motorunun yeni nesil versiyonu kullanılacak.

Elbette küçük bir ihtimal de olsa sızdırılan ekran görüntülerinin fake olma şansı var, yine de sonunda şu oyunla ilgili bir şeylerin gelmesi de güzel oldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum