State of Play Mart 2022’de Gösterilen Tüm Videolar

Gece neler gösterildi, hep beraber göz atalım

Bir State of Play gösterimi daha geride kaldı. Açıkçası beklenen o büyük oyunları görememek birçok oyun sever için hayal kırıklığı oldu. Ama neler gösterilmiş, şöyle hızlıca bir göz atmaktan zarar gelmez, öyle değil mi? Belki aralarından sizin de ilginizi çeken bir şeyler çıkar:

Exoprimal

Gecenin ilk fragmanı, yeni bir oyun duyurusu oldu. Capcom; “Monster Hunter’ın ekmeğini iyi yedik. O zaman niye bir başka dinozorlu oyun yapmayalım ki” demiş herhalde, karşımıza Monster Hunter ve Anthem kırması bir oyunla çıktılar :) Uzaydan açılan geçitlerden sürüsüne bereket dinozorun yağdığı ve bizim de Anthem’deki zırhlara benzer zırhlar kuşanıp akın akın gelen bu dinozorları durdurmaya çalıştığımız Exoprimal, 2023’te çıkış yapacak.

Ghostwire: Tokyo

State of Play’in sonraki konuğu çıkış fragmanıyla Ghostwire: Tokyo oldu. Aslında üzerine söylenecek fazla bir şey yok, zaten bugüne kadar yeterince bahsettik kendisinden. Bundan sonra artık çıkışını ve çıkış sonrasında ne gibi tepkiler aldığını konuşuruz:

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin

Gecenin bir diğer konuğu, önümüzdeki hafta oyun severlerle buluşacak olan Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin oldu. Yeni bir demonun erişime sunulduğu bilgisinin de eşlik ettiği videoyla artık tanıtım süreci tamamlanmış oldu diyebilir miyiz? 18 Mart’tan itibaren nasıl bir oyun olduğunu bizzat tecrübe edebileceğiz:

Forspoken

Geçtiğimiz günlerde erteleme haberi gelen Forspoken, “Worlds Collide” adlı kısa bir oynanış videosuyla gecede yerini aldı. Frey’in Athia adlı bu fantastik dünyada nasıl bir macera yaşayacağını görmek için 11 Ekim’i beklememiz gerekiyor:

Gundam Evolution

Açıkçası benim pek ilgimi çekmiyor, ama Gundam oyunlarının seveni çok, onu da biliyorum. Yeni bir Gundam için yanıp tutuşuyorsanız, Gundam Evolution bu yıl içerisinde sizlerle olacak. Ücretsiz olacağı da not edilmiş, onu da belirtmiş olayım:

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection

Ninja Kaplumbağa fanatikleri ve nostalji yapmaktan hoşlananlar için gelsin sıradaki video :) 13 tane TMNT oyununu bir pakette toplayan The Cowabunga Collection, bu yıl içerisinde çıkış yapacak; ilgililerine duyurulur:

GigaBash

GigaBash, 4 oyunculu bir ‘Arena Brawler’ olarak tanımlanıyor. Devasa canavarların ve kahramanların çarpıştığı bir oyun olacak. Godzilla kapışmaları yapmak isteyenlere duyurulur. Bu oyun da 2022 içerisinde çıkış yapacak oyunlardan, hatta çok fazla bekletmeyeceğini söylemek mümkün.

JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R

Gecenin duyuru videolarından bir diğeri de bu oyun oldu. Jojo’s Bizarre Adventure’dan 50 dövüşçünün yer alacağı All Star Batlle R, Sonbahar aylarında çıkış yapacak:

Trek to Yomi

Bu yıl kesinlikle oynamayı planladığım oyunlar listesinin üyelerinden Trek to Yomi. Çıkış gününde GamePass’te yerini alacak olması da bu konuda elimi rahatlatıyor açıkçası. Bu arada State of Play’de bir Game Pass oyunu görmek de ironik oldu bence, ama olsun, sonuç olarak her platformda ilgi çekebilecek bir oyundan bahsediyoruz, öyle değil mi :) Ghost of Tsushima’nın indie versiyonu olabilecek mi, önümüzdeki aylarda hep birlikte göreceğiz, yakından takipteyiz:

Returnal – Ascension

Bu seferki video yeni bir oyun hakkında değil, ama geçtiğimiz yılın en popüler oyunlarından Returnal’ın yeni güncellemesi hakkında. Ascension, oyuna bir co-op modu ve The Towe of Sisyphus adlı yeni bir bölüm ekliyor. Bu yeni güncelleme, 22 Mart’tan itibaren erişime sunulacak:

The DioField Chronicle

Gecenin finalini Square Enix’ten 2 duyuruyla yaptık. Bunlardan ilki The DioField Chronicle oldu. Taktik-ryo tarzındaki oyunda; savaşa giren krallıklar ve bu savaşın seyrini değiştirmeye, topraklarını korumaya çalışan kahramanların hikayesine ortak olacağız. Şahsen sevdiğim bir tarzdır, bu oyunu da oynamayı planladıklarım arasına alıyorum. The DioField Chronicle, bu yıl içerisinde geliyor:

Valkyrie Elysium

Gecenin son videosu ve son duyurusu bir aksiyon-RYO olan Valkyrie Elysium’dan geldi. Görsel yönden bana biraz Valkyria Chronicles’ı anımsattı, bilmem sizler ne düşünürsünüz. Square Enix, bu sene sürüsüne bereket oyunla geliyor, Valkyrie Elysium da onlardan birisi olacak. Bakalım yılın sevilen oyunlarından mı olacak beğenilmeyen oyunlarından mı. Umarım iyi çıkar:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum