Steam 2018 Sonbahar İndirimleri Başladı!

Çılgınlık başlasın

Cüzdanlarınızı yine saklamadınız değil mi, kredi kartınız da yine önünüzde duruyor, zaten saklasanız da numarasını ezbere bildiğiniz için kurtuluş yok. Neyse, yapacak bir şey yok, Steam sonbahar indirimlerine hoş geldiniz ve elveda paracıklar!

İstek Listemizdeki hangi oyunların yüzde kaç indirime girdiğini görmek için Steam sayfalarını aşındırmaya başladığımız bu dakikalarda hepinize bol şans diliyorum :) Bildiğiniz gibi "Kara Cuma" olarak adlandırılan indirimleri Steam ayrı olarak kutluyor ve karşımıza Sonbahar İndirimleri ismiyle çıkıyor. Bu seneki indirimler 21 Kasım - 27 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak, yani cüzdanınızı hafifletmek için 27 Kasım Salı akşam 21:00'e kadar vaktiniz var. Öne çıkan indirimleri daima Steam'in ana sayfasında görebiliyorsunuz.

Her seferinde bunu tekrarlıyorum ama ne kadar ucuz olursa olsun, oynamayacağınızı düşündüğünüz oyunlara para dökmeyin, onun yerine sonradan pişman olmayacağınız, merak ettiğiniz oyunlara yatırım yapın derim. Özellikle de bağımsız oyunlara göz atmayı sakın unutmayın. Haydi bakalım, cüzdanınıza kuvvet.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum