Steam’de Kütüphane Paylaşımı Sistemi Güncellendi – Steam Aileleri

Artık aile paylaşımı daha güzel

Steam kütüphanenizdeki oyunları paylaşmanın yolu aile paylaşımı özelliği malum. Valve, bu özellikte bir güncellemeye gitti ve Steam beta istemcisine “Steam Aileleri” özelliğini eklediğini duyurdu.

Daha önce de aile paylaşımı vardı elbette. Ama bu güncelleme, aile olarak kullanımı bir adım öteye taşıyor. Bu özellikle Steam ailesi oluşturup 5 aile üyesini bu gruba dahil edebiliyorsunuz. Grubunuzu sadece Steam uygulamasından değil mobil cihazlardan ve internet tarayıcılardan da yönetebiliyorsunuz.

Steam ailesi oluşturduğunuzda, gruptaki her bir üye aile üyelerinin paylaşılabilir tüm oyunlarına erişim sağlayabiliyor. Bir başka ifadeyle ortak oyun havuzu oluşuyor. Aile kütüphanesindeki oyunlar ayrıca görülebiliyor, bu gruptaki oyunları oynarken kendi kayıtlarınızı oluşturabiliyor, Steam başarımları kazanabiliyorsunuz.

Aile paylaşımının en güzel özelliği ise, aile üyeleri çevrimiçi olarak bir başka oyun oynarken bile diğer aile üyeleri kitaplıklarındaki oyunları oynayabilecekler.

Ebeveyn kontrolleriyle çocuğunuzun hangi oyunları, ne zaman oynayabileceğine dair sınırlar koyabiliyorsunuz. Çocuğunuzun Steam aktivitelerini de takip edebiliyorsunuz. Çocuğunuz da bir oyunu oynamak için veya sepetindeki oyunları satın almanız için size talep gönderebilecek :)

Halihazırda da aktif olarak kullandığımız bir özellikti. Yeni güncellemelerle daha kullanışlı ve daha güzel bir hal aldığını söylemek mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum