Stranger Things Dördüncü Sezonunun Çalışmaları Litvanya'da Başladı

Gizem büyümeye devam ediyor

Yayın servisleri savaşı gittikçe kızışıyor ve an itibariyle bu sektörün zirvesinde yer alan Netflix hem yeni içerikler üretmeye hem de oldukça başarılı olan mevcut özgün içeriklerini devam ettirmeye uğraşıyor. Şüphesiz yayın servisinin en popüler ve başarılı işlerinden birisi de Stranger Things dizisi. Bu zamana kadar yayınlanan üç sezonuyla çok ciddi bir hayran kitlesi elde eden dizi, dördüncü sezonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve yeni sezonun hazırlıkları devam ediyor.

Dördüncü sezon için seçilen çekim mekanlarından birisi Charles Murphy'nin haberiyle netleşmiş gibi gözüküyor. Murphy'nin haberine göre dizinin çekimleri Litvanya'da başlamış. HBO'nun büyük beğeni toplayan mini dizisi Chernobyl'in de çekildiği bir Litvanya hapishanesi, dizi setine ev sahipliği yapıyor. Şu an için dizinin çekimlerinin başladığı resmi olarak duyurulmadı. Litvanya'da yapılacak olan çekimlerin ardından yeni sezonun kalan kısımları diğer üç sezonda olduğu gibi Atlanta'da çekilmeye devam edecek. 

Netflix cephesinden henüz Stranger Things 4. Sezon için bir yayın tarihi açıklaması da yapılmadı. Ancak yeni sezonun 2020'nin sonlarında ya da 2021 yılının başlarında yayınlanmaya başlaması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum