Stray de 2022’ye Ertelenen Oyunlar Arasında Yerini Aldı

Birkaç aylık bir erteleme

Bu yılın başında 2021’de beklediğimiz oyunları sıralayıp duruyorduk. Ama pandemi sürecinin devam etmesi, listemizi de silip süpürdü, pek çok oyunun çıkışı önümüzdeki yıla sarktı.

Büyük yapımlar kadar bağımsız oyunlar da bu süreçten etkileniyor hiç şüphesiz. Dolayısıyla indie cephesinden de erteleme haberleri alıyoruz. Bu haberlerden sonuncusu Stray’den geldi; Annapurna Interactive, oyunun 2022’nin ilk aylarına ertelendiğini duyurdu. Belki biraz da gönül almak için, bir de oynanış videosu paylaştılar:

Stray, adının yansıttığı üzere başıboş bir kediyi yöneteceğimiz bir macera vadediyor bizlere. Kaybolmuş, yalnız başına kalmış, ailesinden ayrı düşmüş kedimiz; doridlerden başka kimsenin bulunmadığı şehri dolanıp türlü tehditten korunmaya ve bir yandan da etrafını çevreleyen gizemi çözmeye çalışacak.

Annapurna, oyunun neden ertelendiği ve tam olarak ne zaman çıkacağı ile ilgili bir bilgi paylaşmamış, şimdilik tek bildiğimiz 2022’nin ilk aylarında geleceği. Bir kedi olup maceralara atılmak için yanıp tutuşuyorsanız, dişinizi biraz daha sıkmanız gerekecek sevgili Oyungezerler :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum