Street Fighter 6'nın Oynanış Görüntülerine Telif!

Youtuber'ların başı dertte

Japon geliştiricilerin alametifarikası haline gelen telif savaşları bir kez daha YouTuber'ları vurdu. Street Fighter 6'nın yeni karakterlerini incelemek isteyen pek çok YouTuber, Konami'nin telif kararları ile şaşkına döndü.

Geçtiğimiz gün düzenlenen ücretli bir turnuva esnasında, Street Fighter 6'nın yeni karakterleri Blanka, Dee Jay, Manon, Marisa ve JP'nin bulunduğu bir fragman yayınlandı. Fragmana heyecanlanan SF içerik üreticileri de bu yeni karakterlerin combo'larına ve yeteneklerine yakından baktıkları bir video oluşturmak istediler.

Lakin fragmanın ücretli bir etkinliğin ortasında yayınlanmış olması, bu videonun başka platformlarda dağıtılmasının önüne geçiyor. Bu sebeple de pek çok YouTuber, en çok korktukları telif uyarısını en sevdikleri geliştirici Konami'den almış oldu.

Şimdilik kaç kişinin bu durumdan etkilendiği bilinmiyor fakat SF6'nın şu anda çok konuşulan oyunlardan biri olduğunu söylemek yanlış olmaz. Büyük kanallar bile bu fragman yüzünden bazı videolarını silmiş durumda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum