Summer Game Fest Kickoff Live'daki Tüm Dünya Prömiyerleri

Say say bitmez

Summer Game Fest, yaklaşık 2 saat süren Kickoff Live! programıyla birlikte resmi olarak başlamış oldu. Geoff Keighley'in sunduğu programda geçen sene olduğu gibi yine çok sayıda dünya prömiyeri ve ekstra videolar bizi bekliyordu.

Biz de yayını Eser'le birlikte elimizde kalem kağıt not alarak izledik; dünya prömiyerlerinin önemini de bildiğimizden kaçıranlar için neler oldu, neler bitti, neler gösterildi diye listeleyiverdik:

Tiny Tina's Wonderland

Gecenin ilk prömiyeri Gearbox ve 2K’den geldi. Beklendiği gibi Borderlands yan oyunu Tiny Tina’s Wonderlands gösterildi. 2022’nin başlarında çıkış yapacak.

Metal Slug Tactics

Gösterilen ikinci oyun sürpriz oldu, güzel oldu, hoş oldu; Metal Slug Tactics de dünya prömiyerleri arasında yerini aldı. Adından anlaşılabileceği üzere taktik ryo tarzında bir oyun bizleri bekliyor. Ama biz onu ne kadar bekleyeceğiz, belli değil; çıkış tarihi paylaşılmadı:

Death Stranding: Director's Cut

Geoff program yapar da Kojima'sız olur mu, olmaz tabii. Kojima-san çıktı, konuştu, sohbet ettiler, hal hatır sordular. Sonra da dur Geoff bir şey göstereceğim dedi; Death Stranding: Director's Cut'ı duyurdu:

Jurassic World Evolution 2

Kojima sonrasında sahne Jeff Goldblum'undu. Goldblum ne duyurabilir diye fazla düşünmemize de gerek kalmadı; Jurassic World Evolution 2'yi duyurdu :) 2021 içerisinde çıkış yapacak.

Lost Ark

Lost Ark'ın Batı piyasasına çıkışı gecenin duyurularından bir diğeri oldu; Sonbahar'da geliyor. Steam'de de yerini almış bile. F2P olan oyun için en üst paket olan Lost Ark Platinum Founder's Pack 144 TL'den satışa sunulmuş durumda:

Call of Duty Black Ops Season 4 & World Series of Warzone

Call of Duty cephesinden de haber gelmezse olmazdı. 4. Sezon ve World Series of Warzone ile ilgili bilgiler paylaşıldı:

Salt & Sacrifice

Gecenin en güzel duyurularından birisiydi. Fragmanın ilk anından itibaren içine çekmeyi başardı. Salt & Sacrifice, 2022'de PS4 ve PS5'e geliyor

Two Point Campus

Bir süre önce Microsoft Store’da sızmış ve böylece kendisinden haberdar olmuştuk. Two Point Campus, Two Point Hospital gibi eğlenceli bir deneyim vadediyor. Biz de hevesle bekliyoruz :)

The Anacrusis

Gecenin ilk gösterimlerinden bir diğeri olan The Anacrusis, sonbaharda Xbox ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca çıkış gününde Game Pass’te yerini alacağı da duyuruldu:

Vampire: The Masquerade Blood Hunt

Sharkmob’un ilk oyunu olacak Blood Hunt, Vampire Masquerade evreninde geçen multiplayer bir oyun. Geçtiğimiz yıl duyurulmuştu, ancak adını bu gece öğrenmiş olduk. 2 Temmuz'da başlayacak kapalı alpha için sitesinden kayıt yaptırılabiliyor. Bu yıl içerisinde çıkış yapacak:

Planet of Lana

Planet of Lana, yeni Wishfully stüdyosundan. El çizimi grafikleri olan tatlı bir macera oyunu. 2022 içinde PC ve Xbox için çıkacak:

Evil Dead: The Game

Evil Dead’in gecede yer alacağını biliyorduk; oynanış videosuyla geldi. Kanlı, canlı bir video olmuş, öyle değil mi?

Elden Ring

Hiç şüphesiz gecenin yıldızıydı. Assolist gibi sonda geldi, sağlam geldi :) Yıllardır gül cemalini görmeyi bekleyenlere en sonunda kendini gösterdi. Şu oyun için heyecanlanmamak mümkün mü, sorarım sevgili Oyungezerler :) Elden Ring, 21 Ocak 2022’de geliyor.

YORUMLAR
geometrydash
11 Haziran 2021 07:02

cxvcxv

Parolamı Unuttum