Super Mario Filmi, 2023’e Ertelendi

Miyamoto’dan özür mesajıyla…

Super Mario Bros. oyun dünyasını büyük oranda etkileyen, önemli bir marka. Daha önce beyaz ekranda da yerini almıştı ve bu yılın sonunda da animasyon filmi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyordu. Ancak bir erteleme haberi geldi.

Nintendo America Twitter hesabında Shigeru Miyamoto tarafından yapılan paylaşımda; “Super Mario Bros. filmindeki ortağım Chris-san ile istişare ettikten sonra, filmin küresel gösterimini Japonya’da 28 Nisan 2023, Kuzey Amerika’da 7 Nisan 2023 tarihine ertelemeye karar verdik. En derin özürlerimi sunuyor, beklediğinize değeceğine söz veriyorum” deniliyor.

> Super Mario Filminin Kadrosu Adeta Yıldızlar Geçidi

Miyamoto; Chris Pratt ve ekibiyle, sadece karakter lisanslı bir film yapmak için değil, oyundan haberi olsun olmasın herkesin seveceği bir eğlence ürünü ortaya koymak için iş birliği ve uyum içerisinde hareket ettiklerini, yapım sürecinin şu aşamaya kadar çok iyi gittiğini, iki tarafın da birbirlerinden çok şeyler öğrendiklerini belirterek, hayranlarından biraz daha sabır rica ediyor.

Filmin daha önce ilan edilen çıkış tarihi 21 Aralık’tı, yani yaklaşık 4 ay kadar bir erteleme söz konusu, çok da uzun sayılmaz. Mario hayranları biraz daha dişlerini sıkacaklar, ne yapalım :)

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
26 Nisan 2022 14:24

başka yapacak film mi kalmadı anasınısatiyim

Parolamı Unuttum