Advertisement

Superman'in Geri Dönüşü İçin Çalışmalar Yeniden Başladı!

Bir Black Adam nelere kadir!

DC Sinematik Evreni çok uzun zamandır lokomotif karakterlerinden Superman olmadan yola devam etmeye çalışıyor. Sorun sadece Supermansizlik değil ama DCEU filmlerindeki genel kalite düşüşünde Batman ve Superman noksanlığı da hissediliyor. Alternatif evren olarak da nitelendirebileceğimiz Joker ve The Batman ise epey başarılı işler yapmayı başardı. Nihayet DCEU da özüne dönmeye karar vermiş gibi gözüküyor ve Superman'in geri dönüşüyle ilgili ilk yeşil ışık yakılmış.

Dwayne "The Rock" Johnson, senelerdir Black Adam filminin hasretiyle yanıp tutuştuğunu açıklıyordu. The Rock'ın tek hasreti Black Adam'ı canlandırmak da değil onu Superman ile dövüştürmek. İlk olarak The Hollywood Reporter'ın duyurduğu habere göre Black Adam filminde Henry Cavill'in canlandırdığı Superman'in bir cameosu olacak. Olaylar bununla da sınırlı değil. Bu görüntü aynı zamanda Cavill'in geri dönüşünü işaret edecek ve başrolünde yer alacağı yeni Superman filmi için hazırlıklar başlayacak.

En son beş sene önce bir DCEU filminde Superman'i görmüştük. Man of Steel ile birlikte evrene dahil olan ve hatta evrenin kurucularından biri olan Clark Kent'in yeni filmi de Man of Steel 2 olacak gibi gözüküyor. Warner Bros. Pictures eşbaşkanları Michael De Luca ve Pam Abdy şimdiden yazar ekibi için arayışlara başlamış. Man of Steel'in devam filminin yapımcısı ise Charles Roven olacağı haberleri gündemde yer alıyor. Senarist olarak ise Mission: Impossible'dan da tanıdığımız Christopher McQuarrie ismi listenin zirvesinde yer alıyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum