Supermassive, Yeni Gençlik-Korku Oyunu The Quarry'i Duyurdu

Kadrosu yıldızlarla dolu

Geçtiğimiz ay Supermassive'in Dark Pictures Anthology dışında da oyun geliştirmekte olduğunu ve bu oyunun isminin The Quarry olduğunun ortaya çıktığını söylemiştik. "Oyunun bu yıl içerisinde çıkması planlanıyor, dolayısıyla duyurusuna da çok bir süre kalmamış olsa gerek." cümlemiz doğru çıktı ve The Quarry resmen duyuruldu.

Dark Pictures Anthology oyunlarını Bandai Namco yayınlarken, bu yeni oyunun yayıncısı 2K. The Quarry, 10 Haziran 2022'de PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series için çıkacak.

The Quarry bir gençlik-korku oyunu. " Yaz kampının son gününde güneş batarken Hackett's Quarry'nin genç gözetmenleri kutlamak için bir parti düzenler. Çocuk yok. Yetişkin yok. Kural yok." diyor 2K.

Supermassive'in açıklamasına göreyse gençlerin partisi kana susamış yerel halk ve çok daha sinsi bir kötülük tarafından baltalanacak ve olay bir korku gecesine dönüşecek. Zaten işin içinde kamp varsa oradan güzel bir teen slasher çıkar, biliyorsunuz.

Oyunda yönetebileceğiniz dokuz ayrı karakter olacak. Her Supermassive oyununda olduğu gibi kimin ölüp kimin kalacağına da tamamen yaptığınız seçimlerle siz karar vereceksiniz.

Oyunun oyuncu kadrosu da çok sağlam. Başrollerde David Arquette (Scream), Ariel Winter (Modern Family), Lance Henriksen (Aliens), Justice Smith (Jurassic World), Brenda Song (Dollface) ve Lin Shaye (A Nightmare on Elm Street) gibi isimler yer alıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum