Supermassive, Dark Pictures Antolojisi Dışında Da Bir Oyun Geliştiriyor

The Quarry de nedir acaba?

Supermassive Games, Dark Pictures antolojisinin dışında kalan apayrı bir oyun üzerinde de çalışıyor. Supermassive'in ticari marka başvurusunda bulunmuş olduğu isim "The Quarry" ve başvuruda bunun oyun yazılımı, eğlence hizmetleri ve bilgisayar program hizmetleri (video oyunlar için standart başvuru anlayacağınız) için olduğu belirtilmiş.

Bunun Dark Pictures oyunlarından biri olmadığını biliyoruz, çünkü Supermassive geçenlerde serinin kalan tüm oyunlarının da isim ve logoları için başvuru yapmıştı. Kalan Dark Pictures oyunlarının isimleri şöyle:

  • The Dark Pictures: Directive 8020
  • The Dark Pictures: The Craven Man
  • The Dark Pictures: Intercession
  • The Dark Pictures: Winterfold
  • The Dark Pictures Presents: O Death

VGC'nin haberine göre çeşitli kaynaklar bu haberi doğrulardı ve The Quarry isimli oyunun 2K tarafından yayınlanacağını da belirttiler. Oyunun bu yıl içerisinde çıkması planlanıyor, dolayısıyla duyurusuna da çok bir süre kalmamış olsa gerek.

VGC okurlarından @the_marmolade tarafından bulunan başvuru (isim ve logo)  European Union Intellectual Property Office sayfasında yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta da Supermassive'in Until Dawn Remake üzerinde çalıştığı iddia edilmişti. Eğer bu iddia da doğruysa Supermassive'dekiler arı gibi çalışıyor demektir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum