Türk Yapımı Swarm Grinder Erken Erişimden Çıktı

Vampire Survivors benzeri oyunları sevenlere müjde

İstanbul merkezli Last Bite Games'in bağımlılık yapıcı oyunu Swarm Grinder geçtiğimiz günlerde nihayet erken erişimden çıktı. Vampire Survivors ve Crimsonland gibi oyunların izinden giden, üstümüze üstümüze çullanan sayısız düşmana karşı hayatta kalmaya çalıştığımız oyun tam sürümünde bir sürü güzel yenilikle geldi.

Öncelikle oyunun daha önceki sürümlerinde gördüğümüz, ama sonrasında kaldırılan Garaj sistemi geri döndü. Burada bulduğumuz eşyaları kuşanabilecek ve karakterimizi daha güçlü hâle getirebileceğiz.

Bir diğer yenilikse yan görevler. Her karakter için özel olarak tasarlanan bu görevleri tamamladığımızda hem ustalık seviyemiz artacak hem de yeni eşyalar kazanabileceğiz. Kazandığımız eşyaları Garaj'da kuşanabilecek ve farklı varyasyonlarla daha etkin bir savaşçı olmaya çalışacağız.

Ek olarak oyuna altı yeni araç da eklenmiş. Daha önce sadece Dash ve Expanding Trigger vardı. Şimdi bunlara alev silahı, matkap çağırma ve dron gibi yeni araçlar eklenmiş.

Bir de Operatör var tabii. Artık oyunda yalnız değiliz; bir telsiz aracılığıyla bizimle konuşan ve hem hikâyeyi anlatıp hem de görevler hakkında bilgi veren bir operatör eşlik ediyor bizlere. 

Last Bite ekibi erken erişim sırasında oyunculardan gelen geribildirimlere göre oyunda birçok değişiklik ve denge ayarı da yapmış tabii. Bunlara ek olarak temmuz ayına kadar oyuna eklemeyi düşündükleri daha bir sürü yenilik var: Yeni haritalar, yeni karakterler ve yeni oyun modları bunlardan sadece birkaçı.

Oyuncuların talebi üzerine Türkiye'ye özel fiyatla 5 dolara satılan Swarm Grinder,  29 Nisan'a kadar %20 indirimli satılacak. Br tur daha, bir tur daha derken sabahı ettiren, bu tarz oyunlara ilginiz varsa kaçırmayın deriz. Last Bite Games'e başarılar dileriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum