Sylvester Stallone Yeni Bir Rocky Filmi Daha Planlıyor

Stallone boks eldivenlerini bırakmaya niyetli değil

Sylvester Stallone'un beyazperdeye kazandırdığı iki unutulmaz isim var, bunlardan biri Rocky, diğeriyse Rambo. 20 Eylül'de Rambo serisinin yeni filmi olan Rambo V: Last Blood gösterime girecek. Stallone'un Rocky ile olan olayının ise bittiğini düşünüyorduk, ama görünüşe göre yanılmışız.

Stallone aslında Creed II'nin ardından bizzat kendisi söylemişti bu ikonik karakteri oynamayı bıraktığını. Filmin vizyona girmesiyle birlikte Instagram'da yayınladığı bir videoya "Bu anlamlı karakteri yaratmak ve oynamak benim için bir onurdu. Her ne kadar bu beni çok üzüyor olsa da hiçbir şey sonsuza dek sürmez, her şeyin bir sonu vardır. Siz hayranlarıma çok teşekkür ediyorum, ROCKY asla ölmeyecek çünkü o sizin içinizde yaşıyor" diyerek Rocky'e veda etmişti. Zaten bir başka açıklamasında da "Rocky'nin 2006'da bittiğini düşünüyordum ve bundan gayet de mutluydum" demişti.

Stallone, 72. Cannes Film Festivali'nde düzenlenen özel bir etkinlikte sinemaseverlerle buluştu ve bu etkinliğin ardından basın mensuplarıyla bir araya gelerek gelecek planlarından, yeni Rambo filminden, hatta Cobra filmini de bir diziye dönüştürme fikrinden bahsetti.

Ancak Stallone'un en dikkat çekici açıklaması Rocky ile ilgiliydi, ünlü aktör açık açık yeni (ama farklı) bir Rocky filmi görebileceğimizin sinyallerini verdi.

"Rocky için harika bir fikrim var. Ülkede yasadışı yollarla bulunan bir adam buluyor ve film de tamamen bununla alakalı. Rocky artık tüm numaralarını öğrendiğiniz bir sihirbaz gibi, her şeyi gördünüz ama neyi farklı yapabiliriz? Rocky'i ülkenin dışına çıkarın, kendisini bambaşka bir dünyada bulur"  diyor Stallone. Buradan da aklında fikrin yasadışı göçmenlik ve sınırdışı edilme konularını işleyeceğini görebiliyoruz.

Siz yepyeni bir Rocky izleme fikrine nasıl bakıyorsunuz? Belki de Sylvester Stallone'un boks eldivenlerini artık duvara asma vakti gelmiştir, ne dersiniz?

YORUMLAR
Mehmet
27 Mayıs 2019 19:26

çekme o karıyın diyesim geldi. hani emekli olmustu rocky, dayanamadı gene

Akcan
27 Mayıs 2019 17:52

Ulan rambonun fragmanı izledim zaten yeni yetti babuş yetti :D

N1k0laT3sla
27 Mayıs 2019 17:03

Cekme Artik be adam cekme :D

Parolamı Unuttum