Taika Waititi Thor 4'ü Yazıp, Yönetecek

Ağır Yaşamlar: Thor

Marvel çizgi romanlarında yer alan Thor karakteri oldukça ciddi, duygusal açıdan güçlü ve oturaklı bir karakterdi. Aslında Thor'un Marvel Sinematik Evreni'ne girişi de biraz buna yakın oldu. Ancak 2017 yılında vizyona giren Thor: Ragnarok ile birlikte Thor'un çehresi tamamiyle değişmeye başladı.

Taika Waititi'nin yönetmenliğini yaptığı Thor: Ragnarok'un kaldığı yerden Avengers: Infinity War ve Thor'u en sıradışı haliyle gördüğümüz Avengers: Endgame ile devam etti. Artık MCU'nun Thor imajı eğlenceli, komik ve duygusal bir karakterdi. Thor'un bu imajının yükselmesinde en büyük rolü oynayan isimlerden birisi olan Taika Waititi yeni bir Thor filmi için stüdyoyla anlaştı. Waititi Thor 4'ü yazıp, yönetecek.


The Hollywood Reporter'ın haberine göre Marvel Stüdyoları ile Taika Waititi arasında Thor 4 için anlaşmaya varıldı. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil, ancak muhtemelen MCU'nun dördüncü
aşamasında Thor 4'ü göreceğiz. Akıllardaki bir diğer soru ise Thor'u Guardians of the Galaxy'nin yeni filminde görüp, göremeyeceğimizdi. Geçtiğimiz haftalarda James Gunn sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada yeni filmin kesinlikle "Asgardians of Galaxy" olarak isimlendirilmeyeceğini açıklamıştı. Hatta belki de Guardians of the Galaxy vol 3.0'da Thor'u hiç görmeyebiliriz. 

Taika Waititi'nin programı oldukça yoğun gözüküyor. Disney+'nın The Mandalorian dizisine bir bölüm çekecek olan Waititi, Akira filmi için de hazırlıklara başlamış durumda. Ancak gelen haberlere göre Akira filmi Thor 4 yüzünden ertelenebilir. Waititi'nin sıradaki filmi Jojo Rabbit ise 18 Ekim 2019'da vizyona girecek. Thor 4'ün de gelmesiyle birlikte Chris Hemsworth'un canlandırdığı Thor karakteri MCU'da dördüncü solo filmi çekilen ilk karakter olacak. 

Şu an için filmle ilgili herhangi bir senaryo ya da yeni oyuncu detayı ortada gözükmüyor. Ancak Endgame sonrası bir dünyada Asgard vatandaşlarının ve Thor'un geleceği merak edilen bir konuydu, bakalım yeni Thor filminde yeni bir Asgard görebilecek miyiz? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum