Taika Waititi, Thor: Love and Thunder'ın Senaryosunu Tamamladı

Mjolnir kimindir?

Marvel Stüdyoları, San Diego Comic-Con sırasında Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü aşamasında karşımıza çıkacak filmleri ve Disney+'ya gelecek olan dizileri resmen açıklamıştı. Açıklanan filmlerden birisi olan Thor: Love and Thunder ise büyük bir yankı uyandırmıştı. Thor'un dördüncü filminin bu kadar heyecan yaratmasındaki sebep ise, Natalie Portman'ın canlandırdığı Jane Foster'ı Thor olarak görecek olmamızdı. 

Çizgi romanlarda Jason Aaron ve Russell Dauterman tarafından ortaya çıkan Mighty Thor hikayesinde Jane Foster, Mjolnir'i kaldırıp Thor olurken, bildiğimiz Odin'in oğlu Thor ise elinde baltasıyla takılıyordu. Muhtemelen Love and Thunder filminde de benzer bir senaryoyu işleyeceğiz. Gelen haberlere göre filmin yönetmeni ve senaristi Taika Waititi senaryonun yazımını tamamlamış. Böylelikle filmin çekimlerine 2020 yılının ilk döneminde başlanılabilecek. 


CNN'e konuşan Kevin Feige filmle ilgili şunları söylemişti: "Waititi bu konuda oldukça düşündü ve Ragnarok'u yaparken Mighty Thor hikayesini okuyordu. Böylece benim de aklıma onu yeni bir Thor filmi yapmaya ikna etmek geldi. Bu büyük bir film ve içerisinde çok fazla elementi barındırıyor. Taika bizleri buna hazırladı ve şu an olduğumuz yere getirdi. Biz de bunu çok sevdik. Zaten Natalie Portman ile temas halindeydik. Kendisi MCU ailesinin bir parçası ve Natalie ile Taika'yı bir araya getirmek her şey için yeterli oldu. Sadece bir kez bir araya geldiler ve Natalie film için anlaşmaya vardı." 

Thor'un dördüncü filmi aynı zamanda MCU içerisinde ilk kez bir karakterin dört solo filme kavuşması anlamını taşıyor. Ayrıca Chris Hemsworth de bu gururu taşıyan ilk oyuncu olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum