Take-Two CEO'su Microsoft'un Activision'ı Almasını Destekliyor

Strauss Zelnick'ten mantık dolu açıklamalar

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, TheWrap'in "Spotlight Conversation" programında Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın alma girişimi hakkında ne düşündüğü sorusuna, bunun kesinlikl eMicrosoft ve oyun sektörü açısından iyi bir şey olduğunu düşündüğü cevabını verdi.

"Bu birçok parçalara ayrılmış bir sektör ve yaratıcılığın da yer değiştirmesi için yeterince ortam var. Microsoft da bizim iyi dostlarımızdan birisi ve bu satın alım onların işlerini daha iyi hale getirirse bizim için de iyi demektir" diyor Zelnick.

Zelnick, Activision Blizzard oyunlarının Microsoft'un ana odağı olabileceğine dair bir endişeleri olup olmadığına da şu cevabı veriyor:

"Nihai olarak kararı verecek olan müşterinin (oyuncunun) kendisidir. Eğer bizler büyük hitler yaratırsak ki işimiz bu, oyuncular da gelip bizi tercih eder ve kimse de bunu bizim elimizden alamaz, kimse bunu taklit edemez."

Zelnick son derece aklı başında cevaplar vermiş bu programda. Bu sektörde her bir oyunun rekabet içinde olduğunu, ama bir yandan da her oyunun eşsiz olduğu için rekabet dışında olduğunu da söylemiş. "Oyunlarımızdan birini alıp yerine bir başkasına koyamazsınız" diye özetliyor durumu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum