Take-Two CEO'su, 'Pandemi İlgisinin' Devam Edeceği Görüşünde

Bas bas paraları Take-Two'ya!

Pandemi sürecinin oyun endüstrisinin "işine geldiği" kesin. Son yılların en iyi rakamlarına ulaşan sektör, ertelemeler dışında, oldukça pozitif bir seyir gösteriyor. Fakat sektörün önemli isimleri, pandeminin yarattığı bu pozitif gidişatın devam edeceği görüşünde. GameIndustry.biz'e konuşan Take-Two CEO'su Strauss Zelnick, bu konuyla ilgili ciddi bir açıklama yaptı.

Zelnick'in ifadelerine göre oyun sektörü, getiri bakımından şu anda eğlence sektörünün zirvesine oturmuş durumda. İnteraktif eğlence alanının henüz bazı insanlar tarafından yeni yeni keşfedildiğinin altını çizen yönetici, pandemi sürecinin bu duruma etki ettiği görüşünde. Fakat bu süreç bittiğinde de yükseliş ivmesinin süreceğini iddia ediyor Zelnick.

Popüler oyunların sosyal yönlerinin bu artışın altında büyük bir rol oynadığını paylaşan Zelnick, bu durumu "birlikte sinemaya gitmeye" benzetmiş. Zelnick'in söyledikleri hakkında bir yorum yapmak güç fakat oyun dünyasının bu ivmesini koruyup korumayacağını ancak önümüzdeki günlerde göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum