Take-Two Yoksa Borderlands 3'e Mi İşaret Ediyor?

Borderlands 3 mü geliyor yoksa?

Take-Two'nun mali durum toplantısında gündeme gelen konulardan birisi de önümüzdeki dönemde çıkacak oyunları ile ilgili.

Yapılan açıklamaya göre halihazırda 2K tarafından geliştirilmekte olan, fakat duyurulmamış bir oyun bulunmakta ve bu oyun bir sonraki mali yıl içerisinde çıkacak. Burada bir sonraki mali yıl ile kast edilen dönem Nisan 2019-Mart 2020 oluyor.

2K Games tarafından, ellerindeki "büyük bir marka" ile ilgili yeni bir oyunun hazırlanmakta olduğu uzun süredir konuşuluyordu. Hatta oyunun içinde bulunduğumuz mali yılda, yani 31 Mart 2019'dan önce çıkartılması planlanmaktaydı. Ancak sonrasında bu planda bir değişikliğe gidildi.

Take-Two CEO'su Strauss Zelnick'in yaptığı son açıklama çalışmaların halen devam ettiğine ve oyunun bir yıl içerisinde geleceğine işaret ediyor. Zelnick, "Duyurulmamış 2K oyunu konusuna gelecek olursak, büyük oranda planlandığı şekilde devam ediyor ve bu oyuna ilişkin çok yüksek beklentilerimiz var" demiş. Zelnick, "Gearbox ile ilişkilerimiz mükemmel. Her zaman olduğu gibi yine muhteşem bir iş çıkartıyorlar. Onları sonuna kadar destekliyoruz" da demiş ayrıca.

Malumunuz, Borderlands serisinin geliştiricisi Gearbox Software idi. Dolayısıyla, açıklamalar birarada değerlendirildiğinde, bahsedilen oyunun Borderlands 3 olabileceği şeklindeki yorumlar ağırlık kazanmış durumda. Önümüzdeki dönemde bahsedilen bu oyunun duyurulması, en azından E3'te gösterilmesi bekleniyor. Umarız gösterilen o oyun Borderlands 3 olur.

Bakalım yapılan bu tahminler ne kadar isabetli olacak. Konu hakkında yeni açıklamaları merakla bekliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum