Tamamen Habersiz Oyuncularla Çekilen Battlefield Videosu Muhteşem Olmuş

Nefis bir Battlefield videosu

Hazırladığı profesyonel oyun fragmanlarıyla tanınan Gage Allen, Battlefield için bambaşka bir fikri hayata geçirmiş ve yeni Battlefield videosunda olaydan habersiz biçimde oyunu oynayan rasgele oyuncuların görüntülerini bir araya getirmiş. Allen öyle bir kurgu yapmış ki hayran kalmamak gerçekten de elde değil.

Gerçekten de Allen videodaki hiçbir sahne için özel bir plan yapmamış, oyuncular da videoya çekildiklerinden tamamen habersizler. Allen "eğer Aralık veya Ocak ayında Battlefield 1 veya Battlefield V oynadıysanız belki siz de bu videodasınızdır" diyor.

"Fragmanlar büyük bir itinayla hazırlanır - sinematiklerden online oynanışa kadar her sahnede oyuncular bir yönetmen tarafından yönlendirilen aktörlerdir. Peki hiçbir şeyi koordine etmeseydiniz nasıl olurdu? Tamamen rasgele çokoyunculu maçlardan ve filme çekildiklerinden habersiz oyunculardan oluşan bir fragman, orijinal bir hikayeyi duygusal ağırlığını koruyarak anlatabilir miydi? Ve son olarak, böyle bir video ne kadar güzel görünebilirdi? Bu kısa filmi çekerken işte bunlara cevap aradım." diyor Allen.

Yaklaşık 9 dakikalık bu filmi mümkün olan en yüksek çözünürlükte izlemenizi öneriyorum:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum