Teamfight Tactics'in Popülaritesi, LoL'ün PBE Sunucularını Tıkadı

Giriş sırası binleri aşıyor

League of Legends PBE sunucusuna giriş yapmaya çalışan oyuncuların sayısı artmaya devam ediyor. Riot Games’in Auto Chess oyunu olan Teamfight Tactics’in PBE sunucusuna girmesi ile birlikte giriş sırasının uzunluğu 1000’leri aşmış durumda. Oyuncuların saatlerce beklediğinin farkında olduğunu ifade eden Riot, test sunucularının kapasitesini artırma kararı aldı.

Teamfight Tactics’in arkasındaki ekibin patronu Richard Henkel attığı bir Tweet’te şu ifadeleri kullandı: “Oynayamayan herkesin adına çok özür diliyoruz. Özellikle sıraya girip saatlerce bekledikten sonra bir sorun ile karşılaşan oyuncularımızdan… PBE sunucusunu yıkmadan yavaş yavaş kapasitemizi yükseltmeye çalışıyoruz. Saatlerce bekleyen oyuncularımızı umarım bugün oyuna alabiliriz. Gösterdiğiniz sabır için çok teşekkür ediyoruz.”


Hayatımıza bir anda giriş yapan TFT'nin popülaritesi yükselmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Twitch'in en çok izlenen kategorilerinden biri olmayı başaran TFT, satırları yazdığım sırada da ikinci sırada. Test sunucuları bu istekli oyuncular ile dolup taşmaya devam eden oyunun, resmi çıkışından itibaren çok daha fazla oyuncuya ulaşacağı kesin.

9.13 yaması ile oyuna eklenmesi beklenen Teamfight Tactics, League of Legends kahramanlarını barındıran bir Auto Chess oyunu olacak. Yeni yamanın ve oyunun ay bitimine yakın tarihlerde sunucuya ekleneceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum