Tecrübeli İsimlerden Kurulu ExoGenesis, INAYAH – Life After Gods'ı Duyurdu

İlk oyunumuz metroidvania olsun demişler

Daha önce Warhammer 40K Rogue Trader ve Pathfinder: Wrath of the Righteous gibi oyunlarda çalışmış tecrübeli isimleri ve Disney ve Blizzard'da çalışmış çizerleri bünyesine toplayan ExoGenesis Studios, ilk oyunu olan metroidvania türündeki INAYAH - Life After Gods'ı duyurdu.

Tamamen elle anime edilmiş bu oyunda oyuncular zorlu bosslarla yüzleşir, yeteneklerini geliştirir ve düşmanlarını yenmek için verdikleri mücadelede gizli bölgeleri keşfederken hayatta kalmanın çok önemli olduğu gizemli bir kıyamet sonrası dünyaya sürüklenecekler.

Oldukça gelişmiş bir uzaylı medeniyetinin kıyamet sonrası kalıntılarında Inayah adındaki dışlanmış bir yetim kabilesini bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Ölen akıl hocasının ruhunun rehberliğinde, ailenin anlamını yeniden tanımlayan bağlar kurarak ve sırları açığa çıkararak bölünmüş bir dünyayı keşfe çıkar. Vereceğimiz her kararın Inayah'ın kaderini şekillendirdiği duygu yüklü bir macera yaşayacakmışız ExoGenesis'in dediğine göre.

Oyunda farklı savaş ve hareket kabiliyetleri veren üç farklı silah bulunacak. Bu kısmı bana Blasphemous 2'yi anımsattı. Oyunda toplam 20 boss bulunacak, çok sayıda biyom ve giz de bizi bekliyor olacak. Birden fazla sonu bulunacak olan INAYAH'ta aralarında Baldur's Gate 3'te de görev yapmış isimlerin de bulunduğu sağlam bir seslendirme kadrosu da rol alıyormuş.

INAYAH'ın Steam sayfası da şu sıralar açılmış olmalı, açılmazsa sonra tekrar deneyin :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum