Tekken 7'nin Çıkış Tarihi Açıklandı, Hikaye Videosu Çıktı

Beklediğimiz tarih sonunda açıklandı!

 Bandai Namco, Tekken 7'nin çıkış tarihini açıkladı. Efsanevi dövüş oyunu 2 Haziran 2017'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Yeni oyun ile birlikte 30'dan fazla dövüşçü, pek çok yeni oyun modu ve yeni içerikler gelecek.Oyunun aslında 2017'nin başlarında çıkması hedefleniyordu, ancak gün yüzü bile göremeyen projelerden tutun da sürekli ertelenen oyunları düşünürsek buna da şükür modundayız.

Tekken serisinin direktörü Katsuhiro Harada, "Oyunu hedeflediğimiz tarihte çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yaptık... İçeriği kısıp ana oyunu yayımlamayı bile düşündük. Ancak sonrasında bu tip zoraki çıkan oyunların gerek bizim gerekse başkaları tarafından yayımlandığında aldığı sonuçları hatırladık. Her şey %100 çalışmayabiliyor ya da içerik eksik olabiliyor. Tekken 7'de bu tip şeylerden kaçınmak istedik. Zor bir karar aldık ve oyunun çıkış tarihini hazirana erteledik." dedi.

Tekken 7'yi ön sipariş eden oyuncular, Eliza isimli kadın bir vampir dövüşçüsüne erken erişme şansına sahip olacak. Tekken serisi, aynı zamanda tarihinde ilk defa 'Season Pass' içerecek. Oyunun Deluxe Modu'nda yer alacak olan Season Pass içerisinde özel bir oyun modu, özel kostümler, özel karakterler ve 30 tane metalik kostüm olacak.

Oyunun 'Koleksiyoncu Edisyonu' ise Kazuya vs Heihachi figürünü, oyun soundtracklerini içeren bir diski ve metal saklama kabını içerecek.

Tekken 7'de ne yazık ki çapraz-platform(cross-platform) desteği bulunmayacak. Oyunun 4K çözünürlüklü oynanış videosunu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bandai Namco, oyunun ikonik karakterlerinden Panda ve Kuma'nın da resmi duyurusunu yakın zamanda yapmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum