Tekken 7'nin Elden Ring Modu Gerçek DLC Sanılacak Kadar İyi

Tekken'in yönetmeni de durumdan şikayetçi

Oyun dünyasında cross-over çalışmalara alışığız, hele dövüş oyunlarında başka oyunlardan veya serilerden misafir karakterler görmeye daha da alışığız. Ancak Tekken 7 için hazırlanan Elden Ring modu olayı bambaşka bir seviyeye taşımış.

Öyle ki Tekken 7'nin yönetmeni Katsuhiro Harada, oyuncualrı bunun resmi bir DLC olmadığına ikna etmekten yorulmuş görünüyor :)

Ultraboy'un hazırladığı Tekken 7 modunda Elden Ring'den aralarında Melina, Malenia, Ranni, Radahn, Alexander gibi isimlerin de bulunduğu tam sekiz karakter ekleniyor. Mod o kadar kaliteli hazırlanmış ki siz de aşağıdaki videoyu izlediğinde bunun resmi bir DLC olduğunu düşünebilirsiniz:

"Tamam biliyorum, Elden da Bandai-Namco yayıncılığğında çıktı ve Elden'dan sorumlu yapım genel müdürü de bendim, o yüzden bunu sormanız çok da ilgisiz değil. Bu gerçekten de saçma derecede iyi hazırlanmış bir mod, ama lütfen daha fazla sormayın" diyor Harada: "Belki bilmiyorsunuz ama şaşırtıcı derecede çok sayıda kişi bunun resmi bir DLC olduğunu düşünüp bizimle irtibata geçiyor"

Ultraboy muhtemelen bu moda yeni karakterler eklemeye devam edecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum