Telltale, The Walking Dead'i Bitirmek İçin Partner Arayışlarında

Oyunseverlerse genel olarak "Önce çalışanlarınıza paralarını ödeyin" diyor efendim.

 Telltale Games'te durumlar malumunuz bir hayli kötü. Şirket battı, çalışanları işsiz kaldı ve paralarını alamıyorlar. Belki en azından ellerindeki oyunları bitirebilirler diyorduk ancak bu projelerin neredeyse tamamı komple rafa kalktı. Bununla birlikte Telltale'a hayat veren The Walking Dead serisi için çabalar devam ediyormuş. Paylaşılan bir sürü üzücü mesaja rağmen böyle bir çaba olduğunu bilmek kısmen iyi sayılabilir.

Telltale Games, The Walking Dead: The Final Season yani oyunun son sezonu için potansiyel başka şirketlerle görüştüklerini duyurdu. Son sezon ikinci bölümü oyuncularla paylaşan şirket bununla birlikte üçüncü ve dördüncü (aynı zamanda son bölüm) bölümler için bir söz veremeyeceğini söyledi. Oyunseverler de genel olarak önce çalışanların haklarının ödenmesi gerektiğini belirterek bu açıklamaya biraz tepkili yaklaştılar. Normal şartlar altında üçüncü bölümün kasım ayında, son bölümünsearalık ayında oyuncularla buluşması hedefleniyordu.

AMC'nin The Walking Dead markasını dizi, oyun, çizgi roman (ki orijinal olarak çizgi roman zaten) ve hatta film sektörüne yayma planları bulunuyor. Telltale's The Walking Dead'deki bazı karakterlerin de oyun bittiğinde ana diziye katılabileceğine dair dedikodular dolaşıyordu. Bakalım neler olacak sevgili Oyungezerler?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum