Telltale'in Tales of Monkey Island Serisi Tekrar Satışa Sunuldu

Fiyatı da bir harika

2018 yılında Telltale'in kapanmasının ardından stüdyonun çok sayıda oyununu Steam ve diğer dijital mağazalarda satıştan kaldırıldığını görmüştük. İlk etapta Tales of Monkey Island, Jurassic: The Game, Back to the Future, The Walking Dead serisi, Tales from the Borderlands serisi gibi oyunlar satışa kapatılmıştı ve bu oyunları sadece daha önceden satın almış oyuncular oynamaya devam edebiliyordu. Zaten o yüzden Steam kodu satan sitelerde de bu oyunların fiyatları yükselmiş, çoğu oyunun da kodu tükenmişti.

Zaman içinde bazı Telltale oyunları geri dönüş yaptı, The Walking Dead karşımıza Definitive Edition olarak çıktı, Batman Shadows Edition adıyla geri döndü. Şimdiyse Tales of Monkey Island serisi tekrardan Steam ve GoG üzerinden satışa sunuldu. Oyunların yayıncı kısmına artık Athlon Games ismi yer alıyor.

Bölümler tek tek değil, "Tales of Monkey Island Complete Pack" ismiyle tek paket olarak sunulmuş ve fiyatı da şu an %50 indirimli olarak sadece 16 lira. Yani zaten Monkey Island'ın dönüşü güzel bir haber, bu fiyat da haberin güzelliğini arttırıyor bence. Beş bölümden oluşan bu seri bence oldukça eğlenceliydi, hikayesi güzeldi ve bulmacaları da çok kaliteliydi. Guybrush'un bu serideki görünümünün de Monkey Island Special Edition'dakinden bin kat daha güzel olduğunu söyleyebilirim :)

Hazır oyun geri dönmüşken daha önce satın almadıysanız mutlaka kapmanızı öneriyorum yani kendi adıma.

Telltale'in bazı oyunlarıysa hala daha kayıp, bakalım Tales from the Borderlands ve diğerleri ne zaman geri dönecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum