Tesla Modellerinde Stardew Valley Oynanabilecek

Elon Musk'ın çılgın çiftlik projesi

Elektrikli otomobil furyasını başlatan Tesla, gün geçtikçe yepyeni teknolojilere kavuşuyor. Firmanın CEO'su Elon Musk da bu yeni teknolojileri şahsi Twitter hesabı üzerinden yayınlamaktan çekinmiyor. 

Hatırlarsanız bundan neredeyse 1 yıl önce Tesla modellerinin bilgi eğlence sistemlerine oyunlar eklenmişti. Musk'ın Twitter'dan paylaştığı yeni bilgilere göre FSD isimli yeni güncelleme ile birlikte sisteme Stardew Valley ve Lost Backgammon gibi oyunlar eklenecek.

Bildiğiniz üzere Tesla kullanıcıları şimdiden pek çok oyunu bu sistem üzerinde oynayabiliyor. İlk günlerinde sadece eski Atari oyunlarına sahip olan bu sistem şimdilerde Cuphead bile oynayabileceğiniz ilginç bir konsola dönüşmüş durumda. Bir de buna Tesla modellerinin otopilot sistemleri eklenince otomobil içerisinde olmanın keyfi bambaşka bir seviyeye çıkıyor.

Tabi bu güncellemeye kavuşmak isteyen kullanıcıların ekstra 7000 dolar daha ödemesi gerekecek. FSD'nin içerisinde sadece oyunların değil, performans ve tasarruf güncellemelerinin olacağını da belirtelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum