The Artful Escape, 12 Minutes ve Last Stop Ertelendi

Annapurna Interactive ertelemede hat-trick yaptı

Son 1 yıldır oyun erteleme haberlerine iyice alıştık; hatta birkaç kez ertelenen oyunlar bile gördük (Cyberpunk 2077, sana diyorum). Bu erteleme dalgasının son üyeleri de Annapurna Interactive’in dağıtımcılığını üstlendiği 3 oyun oldu.

Annapurna Interactive’in Twitter hesabından yapılan paylaşımda; The Artful Escape, 12 Minutes ve Last Stop’un ertelendiği bilgisi verilirken, hepsinin yılın son ayına denk geldiği hatırlatılıyor ve oyunlar üzerindeki son güncellemeleri, kontrolleri yapmak için sıkışık bir takvimin söz konusu olduğu belirtilerek artık 2021’de çıkartılmalarının planlandığı ifade ediliyor.

E3 2019’da duyurulan 12 Minutes, dikkat çeken indie oyunlarından birisi olmuştu. Kadrosunda Willem Dafoe, James McAvoy ve Daisy Ridley gibi isimleri barındırınca, doğal olarak merak ediliyor.

The Artful Escape, genç müzisyenimiz Francis Vendetti ile müziğin ritmine kaptırıp gideceğimiz bir macera vadediyor.

Last Stop ise, üçüncü şahıs kamerasından oynanan bir macera oyunu. Günümüz Londrasında doğaüstü bir olayın yollarını kesiştirdiği üç ayrı karakteri yöneteceğiz.

Sonuç olarak hangisi ilginizi çekerse çeksin, üç oyun için de 2021’i beklemek durumundayız artık. Ne diyelim, geç olsun güç olmasın.

YORUMLAR
Mert
19 Kasım 2020 20:08

The Artful Escape'i beklemekten kurudum bittim.

Parolamı Unuttum