The Batman Filmi Jayme Lawson'u Da Kadrosuna Kattı

Bu gizlilik neden?

Matt Reeves'in yazıp, yöneteceği The Batman filminin kadrosuna sürekli yeni isimler katılıyor. Roller de yavaş yavaş belli olmaya başlıyor. Filmin kadrosuna kattığı son isim ise Jayme Lawson oldu. Kendisinin filmde canlandıracağı karakter ise gizli tutulmuş.

Collider'ın haberine göre Julliard Okulu'ndan daha yeni mezun olan ve henüz herhangi bir film deneyimi olmayan Lawson'un filmde canlandıracağı karakter açıklanmamış. Ancak rolle ilgili çeşitli tahminler var. Filmde Commisoner Gordon olarak Jeffrey Wright'ı izleyeceğimiz düşünülünce Lawson'un Barbara Gordon'ı yani Komiser'in kızını canlandıracağını düşünebiliriz. Bu da ilerleyen dönemlerde bir Batgirl veya Oracle görme ihtimalimizi oldukça güçlendiriyor.


Matt Reeves'in yeni filmi kadrosunda çok fazla karakter barındırıyor ve bunları takip etmek bir noktadan sonra oldukça zor bir hale geliyor. Artık filmden bir fragman ya da teaser görebilirsek en azından umutlanıp, umutlanmama konusunda karara varabiliriz. Filmin senaryosu hakkında da ciddi şüphelerim var, bu kadar karakteri nasıl bir filme sığdırabileceklerini cidden merak ediyorum. 

Jayme Lawson'un olası bir Batgirl olması durumunda Warner Bros. uzun zamandır üzerinde çalıştığı Batgirl filmini de karşımıza bir yan film olarak sunabilir, bu da mevcut DCEU dışında The Batman ile başlayan yeni bir Batman Evreni'nin kapısını açabilir. Bunların hepsi için en azından 25 Haziran 2021'de vizyona girecek olan The Batman'i beklemek zorundayız. Bu filmin gişede yapacakları tüm Batman sülalesinin kaderini belirleyecek gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
aresblade
13 Kasım 2019 11:16

Bu politik doğruculuk gerçekten sıktı artık. Bu nedir böyle ya? Oldu olacak batman karakterini şöyle yapın: annesi zenci, babası vietmanlı olan, uşağının da iranlı olduğu, travesti olan biri olsun bari. politik doğruculuk bir yerde evet iyi ama amerika bu işin cılkını çıkartıyor. İğrenç gerçekten.

Parolamı Unuttum