The Batman'de Peter Sarsgaard'ın Canlandıracağı Karakter Çizgi Romanlardan Değil!

Matt Reeves, risk alıyor

Matt Reeves'in yazıp, yöneteceği The Batman filmiyle ilgili son dönemde çok fazla detay ortaya çıkmaya başladı. Yeni Batman uyarlamasında çok sayıda karakter göreceğiz ve doğal olarak bunların çoğu çizgi romandan alınan karakterler. Ancak Matt Reeves'in kafasında başka planlar da var. Örneğin filmde rol alacak Peter Sarsgaard'ın canlandıracağı karakter, çizgi romanlardan bağımsız ve sadece bu film için ortaya çıkan bir karakter olacak. 

Gil Colson isimli bir karakteri canlandıracak olan Sarsgaard, The Late Show'da yaptığı açıklamada; "Ben bir bölge savcısıyım, ayrıca basit bir şekilde söylemek gerekirse doğruları söylemek konusunda problemleri olan bir politikacıyım. Oldukça antipatik bir karakteri canlandırıyorum." diyerek karakterini anlattı. Anlattığı kadarıyla doğruları söylemeyen bir politikacı figürünün Batman ile iyi geçinmesine pek olanak yok. Muhtemelen Gil Colson karakteri yozlaşmış Gotham siyasilerinden bir yenisi olarak karşımıza çıkacak.

Matt Reeves'in özellikle Gotham'ın iç durumunu yansıtmak için çizgi roman dışından, tamamen baştan bir karakter yaratması oldukça cesur bir hareket. Tabii artık çizgi romanlar uyarlamaları değil, sinema versiyonları çizgi romanları yakından etkiliyor. O yüzden Gil Colson başarılı bir karakter olursa kendisini ilerleyen dönemlerde Batman çizgi romanlarında da bol bol görürüz. 

Filmden gelen bir diğer yeni haber ise Jayme Lawson'un canlandıracağı karakter ile ilgili. Bella Real isminde bir kadını canlandıracak olan Lawson'un karakterini filmde Gotham Belediye Başkanı adayı olarak göreceğiz. Bella Real karakteri de tıpkı Gil Colson gibi daha önce çizgi romanlarda gözükmemiş, ilk kez filmde karşımıza çıkacak bir karakter. Daha şimdiden iki yeni karakterle şüphe ve merak uyandıran The Batman, 25 Haziran 2021'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum