Advertisement

The Boys, 5. Sezonuyla Final Yapacak

Bakalım süperler mi yaman, kanunsuzlar mı?

Amazon Prime Video'nun en beğenilen dizilerinden biri olan The Boys, 5. sezonuyla birlikte final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin yaratıcısı ve yürütücüsü Eric Kripke, Twitter'da paylaştığı mesajda şöyle diyor:

"The Boys'un 4. sezonunun yayınlanmaya başladığı hafta bunu açıklamak için iyi bir zaman. 5. Sezon final sezonu olacak! Başından beri planım buydu, Vought'tan onay alana kadar ketum davranmam gerekiyordu. Bu hikayeyi kanlı, destansı ve nemli bir zirveye taşımaktan heyecan duyuyorum. 4. Sezonu izlemeyi unutmayın, çünkü artık son başladı."

Garth Ennis ve Darick Robertson’ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan The Boys, Prime Video'nun en çok izlenen ve en büyük hayran kitlesi olan yapımlarından biri. Gücünü kötülük için kullanmaktan çekilmeyen Homelander önderliğindeki yozlaşmış süper kahramanlar ve onlara karşı duran bir grup kanunsuzun hikayesini izlediğimiz dizi, bol kanlı sahneleriyle de dikkat çekiyor.

Dizinin dördüncü sezonunun ilk üç bölümü 13 Haziran günü yayınlanacak, sonra da haftalık bölümler halinde devam edilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum