The Bureau: XCOM Declassified Duyuruldu

Bu yaz biraz sıcak, biraz uzaylı geçecek!

2K sözünde durdu ve eski bildiğimiz XCOM FPS'sini tekrar gündeme taşıdı bugün. Oyunumuzun tam adı The Bureau: XCOM Declassified olarak belirlenmiş durumunda ve 20 Ağustos'ta PS3, Xbox 360 ve PC için çıkacak. The Bureau XCOM evrenine yeni bir tecrübe sunmayı hedefliyor.

Geliştirici koltuğunda BioShock 2'den tanıdığımız 2K Marin bulunuyor. 2K başkanı C. Hartmann'ın açıklamasına göre 2K Marin'in proje üzerindeki yeniden çalışması karşısında heyecan duyduklarını, sonuç itibariyle de biz oyuncuları taktiksel düşünmeye iten, hikaye odaklı zeki ve zorlu bir oyun beklediği yönünde oldu. 2K Marin'den kreatif direktör olan Morgan Gray, The Bureau'nın XCOM'un gizemli başlangıcına odaklandığının altını çizdi. Taktiksel TPS görünümünde oynanan oyunun XCOM evreninin devletin gizli tutulan, komplo teorileri kokan ve olayların örtbas edildiği kıvamda genişletildiği de açıklamalar arasında.

Aşağıdaki live- action video bunu biraz anlatır nitelikte örneğin: 

1962'de Soğuk Savaş külleri döneminde geçen The Bureau, XCOM organizasyonunun videoda da gözüken uzaylı saldırısına karşı ilk karşı atağını konu alıyor. Büro'dan William Carter'ın kontrolünü üstlenip Dünya'nın daha önce görmediği bu tehlikeyi yok etmeye çalışacağız. Bunu da halka açık açık göstermeyip paniği ortadan kaldırmak adına çeşitli yeteneklerimizi kullanarak yapacağız. XCOM markasına yakışır savaş elementlerine de sahip oyun. Elbette Enemy Unknown gibi bir oynanış bizi beklemiyor ama taktiksel TPS ile tanıdık oynanış mekanikleri emrimize amade. Takımınızı iyi yönetmeli, son ana kadar komutlarınızla savaşlardan galip ayrılmaya bakmalısınız.

Ön siparişe bugün itibariyle açılan oyunun resmi sitesi de açıldı. Buyurun: //erasethetruth.com/

the-bureau-xcom 1

the-bureau-xcom 2

the-bureau-xcom 3

xcom-box-art

YORUMLAR
Parolamı Unuttum