The Callisto Protocol, PUBG Evreninde Geçecek

İşler karışacak

The Game Awards esnasında gösterilen The Callisto Protocol, şimdiden en çok merak edilen oyunlar listesine girmiş durumda. Dead Space'in yaratıcısı olan Glen Schofield'ın yeni projesi, efsanevi oyun serisinin "ruhani devamı" niteliğinde olacak. Oyunun geliştirme süreci ise Striking Distance ekibi tarafından üstlenilecek.

Bu durum oldukça ilginç zira Striking Distance, PUBG'nin yapımcısı PUBG Corp. tarafından 2019 yılında kurulmuş bir şirket. Stüdyonun asıl kurulma amacı ise PUBG evreninde geçecek oyunlar üretmek olarak tanımlanmış. Tam da bu sebeple Schofield, yeni oyununun PUBG evreninde geçeceğini resmen açıklamış durumda.

IGN'e konuşan Schofield, verdiği röportajda stüdyonun çoktan oyunu PUBG evrenine yerleştirmek adına çalışmalar yaptığını ifade etmiş. Şimdilik oyun hakkında pek fazla detay vermeyen yönetmen, The Callisto Protocol'de yaşanacak olayların PUBG evreninin 300 yıl sonrasında geçeceğini de belirtmiş.

Bakalım The Callisto Protocol, Dead Space'i yaşatabilecek mi?

YORUMLAR
Kaan
15 Aralık 2020 17:51

Tedirgin olmadım dersem yalan olur. TGA'da en ilgimi çeken duyuruydu ama bu pubg evreni muhabbeti beni tedirgin etti. Uzay gemisiyle 100 kişiyi bir gezegene atıp, hadi birbirinizi öldürün demezler inşallah 

allalla
15 Aralık 2020 16:25

fortnite evreninde de geçebilirdi!

şaka gibi.

abicim pubg'nin evreni mi vardı? haritaları var tamam ama evren falan da ne bileyim?

Parolamı Unuttum