The Casting of Frank Stone’dan İlk Oynanış Videosu Paylaşıldı

Dead by Daylight evreninde sinematik bir macera…

Geçtiğimiz yıl duyurulan The Casting of Frank Stone, Dead by Daylight evreninde geçen tek kişilik bir oyun olacak bildiğimiz üzere. Kâğıt üzerinde fena bir fikir gibi durmuyor. Ama tabii esas önemli olan bu fikrin ne kadar iyi uygulanacağı. Bunu öğrenmek için bekleyişimiz sürerken, ilk oynanış videosu da paylaşıldı:

Oyunun geliştiricisi Supermassive Games olunca, ne tarz bir oyunun bizi beklediğini tahmin etmek çok da güç değil aslında. Until Dawn’dan Hidden Agenda’ya, The Dark Pictures Anthology’den The Quarry’ye hemen hemen aynı türden oyunlar çıkardılar.

Gerçi bu yıl içerisinde kendilerinden bir de Little Nightmares III gelecek (-ki bu yıl en çok beklediğim oyunlardan birisidir kendisi), bir tarz değişikliği göreceğiz. Ama Supermassive Games denildiğinde aklımıza ilk gelen tür “sinematik korku-macera oyunu” oluyor diyebiliriz herhalde, öyle değil mi?

The Casting of Frank Stone da bu grubun en yeni üyesi olacak. Supermassive Games’ten yeni bir Until Dawn performansı mı gelecek yoksa The Dark Pictures Anthology oyunları gibi bir oyun mu, bunu yıl içerisinde hep beraber göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum