The Crew 2'nin Şimdiye Kadarki En Büyük Güncellemesi Ücretsiz Sunuldu

Yeni sezon sistemi başladı

Ubisoft, The Crew 2 için bugüne kadarki en büyük güncellemesini ücretsiz olarak yayınladı ve oyuna yepyeni bir ilerleme sistemi ekledi.

The Crew 2'nin ilk sezonunun ilk bölümünün ismi "The Chase", bu bölümde oyuncular Motorflix'in The Chase şovunun yıldızı rolünde olacaklar. The Crew 2'nin her sezonu dört ay sürecek ve iki bölümden oluşacak. Bu ilk bölümde yüklü miktarda para çalan kanunsuz bir grubun peşine düşeceğiz. Bir özel banka olan Vault Corp'un elit şoförlerinden biri olarak görevimiz u hırsızlar şehir dışına kaçmayı başaramadan önce onları yakalamak.

Bu yeni sezon sistemi, oyun içindeki TV şovu firması Motorflix etrafında geçecek. Farklı sezonlarda, tematik TV şovlarının baş rolünde oynayacağız.

Sezonlarla beraber yeni, çok katmanlı ödül sistemi olan Motorpass de oyuna katılmış oldu. Oyuncular Günlük ve Sezon Görevlerini yaparak ilerleme kaydedilebilecekler, her bölüm 50 kattan oluşan kendi Motorpass ödül sistemine sahip olacak. Premium Ödüller için, 80000 Crew Credits karşılığında Premium Motorpass almak gerekecek.

The Crew 2 Season I'de oyuncuların kazanabilecekleri veya satın alabilecekleri 28 yeni araç bulunacak, bunlar arasında Chevrolet C8 Stingray 2020 ve Lamborghini Veneno Interception Unit 2013 de bulunuyor.

The Crew 2, şu an Playstore'da 198 TL yerine sadece 9 TL'ye satılıyor, bence bu fırsatı kaçırmayın.

YORUMLAR
mescut
28 Kasım 2020 00:18

O kadar arcadr oyun denedim oynadıklarım arasında en vasatıydı, ilk oyunda en azında bir sürüş dinamiği vardı, sürme hissiyatı iyiydi, yollar da iyiydi, şu an oyun ne arcade ne sim, anlamadığım bir oynanışta, yarışlardaki haritalar o kadar anlamsız ki, yerde küçük bir taş olsa teker üstünden geçse bir anda duvara çarpmış gibi oluyor, arcade yarış oyunların anlamı, duvara çarpsa da az etkiyle devam etmek, yolun her köşesinde ufacık çıkıntılar ve anlamsız küçük bitki, incecik ağaçlarda bile duvara çarpmış gibi oluyor, oyunun akıcılığını bozmak için her şey var, birinci oluyorsun, fark açamıyorsun, en küçük yavaşlamada seni geçiyorlar, özellikle sokak yarışlarında...

Parolamı Unuttum