The Evil Within 2'nin Yeni Fragmanı Bir Ölüm Fotoğrafçısının Sapık Zihnini Gösteriyor

Yaratıktan çok insandan korkacaksın

The Evil Within 2'den yeni fragman geldikçe benim de heyecanım katlanarak artıyor. Şimdiye kadar gördüğümüz fragmanlar bizi gerçekten de dehşetli bir hikayenin beklediğinin göstergesi ve "The Twisted, Deadly Photographer" ismindeki yeni videonun da öncekilerden hiç de aşağı kalır bir yanı yok.

Bethesda Softworks'ün yayınladığı bu yeni videoda oyunun korkunç kötü adamlarından biri olan Stefano Valentini'yi daha yakından tanıma imkanı elde ediyoruz. Valentini eskiden bir savaş fotoğrafçısıymış ama bir patlama sonucu gözünü kaybetmiş. Aslında sadece gözünü değil, akıl sağlığını da kaybetmiş diyebiliriz. O günden sonra ölüme karşı bir takıntısı oluşmuş ve insanların "en güzel hallerini" sergilediğini düşündüğü ölüm anlarının fotoğraflarını çekmeye adamış kendisini.

E tabi insan takıntılı olduğunda bu anların doğal yollarla gerçekleşmesini beklemek yerine o mükemmel anı kendi yaratmaya karar verebiliyor, yani karşımızda ölüm saplantılı bir seri katil göreceğimiz kesin.

Bethesda, Valentini'yi "karanlık eğilimlere ve sınırsız hayal gücüne sahip bir sanatçı" olarak tanımlamış ve biz de The Evil Within 2'deki maceramız sırasında kendisinin korkunç başyapıtlarıyla bolca karşılaşacağız. Bethesda'nın söylediğine göre STEM dünyasında yalnızca birbirinden korkunç yaratıklarla karşılaşmayacak, bu dünyada kendilerine yer bulmuş insan "canavarlarla" da uğraşacağız.

The Evil Within 2 Ekim ayındaki 13. Cuma'da yayınlanacak ve PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum