Advertisement

The Flash 2'nin Senaryosu Çoktan Yazılmış

Ezra Miller kendini de mi sıfırlayacak?

DC Sinematik Evreni adına çok uzun zamandır işler istenildiği gibi ilerlemiyor.Justice League gibi değerli bir markayı bile bir türlü layığıyla beyaz perdeye taşıyamayan Warner Kardeşlerin yeni dönemde de kafası epey karışık gibi gözüküyor. The Flash filmi evrenin sıfırlanmasını sağlayacak ve Flashpoint hikayesiyle birlikte yeni bir başlangıç yapacaktı. Ancak Ezra Miller'ın kişisel hayatında yaşadığı skandallar stüdyoyu köşeye sıkıştırmış durumda. Tüm bu gelişmelere rağmen gelen haberler Flash'ın sinematik geleceğiyle ilgili yeni iddiaları ortaya atıyor.

The Hollywood Reporter'dan gelen duyumlara göre The Flash 2'nin senaryosu yazılmış durumda. Hatta öyle ki Henry Cavill'in Superman olarak geri dönüşüyle birlikte DCEU'nun geleceğinde Flash da dahil bolca A seviyesi karakter yer alıyormuş. Muhtemelen bu karakterlerden bir diğeri de Green Lantern olacak. The Flash filmi önümüzdeki yıl vizyona girecek o yüzden şu an için devam filmiyle ilgili teoriler ortaya atmak için epey erken. Ancak ortada yazılmış bir senaryo olduğunu düşünecek olursak Flashpoint sonrası Barry Allen'a da veda edebiliriz.

Gelen haberlere göre The Flash 2'nin senaryosunu David Leslie Johnson-McGoldrick kaleme almış. Ezra Miller'ın devam filminde yer alıp, almayacağı ise belli değil. Bana göre eğer ortada böyle bir film varsa hazır Flashpoint ile sıfırlama da yapılmışken artık sahneye Wally West çıkabilir. Barry Allen'ı canlandıran Ezra ile de yollar ayrılırsa, DC'nin en eğlenceli ve en hızlı karakteri Wally'nin önü epey açık gözüküyor. Bakalım ilerleyen dönem DCEU filmlerinde Wally'e dair bir ya da birkaç ipucu görebilecek miyiz? Barry Allen'lı Flash filmi ise 23 Haziran 2023'te vizyona girecek. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum