Advertisement

DC/WB Ortaklığı The Flash Filmiyle Ne Yapacağını Bilemiyor

Bu evren nasıl yola gelecek?

Warner Kardeşler epey zorlu bir sürece başladı. DC Sinematik Evreni'nin geleceğiyle ilgili ciddi kararlar vermeye başlayan stüdyo ilk etapta şok bir gelişme ile Batgirl filmini rafa kaldırdı. Yaklaşık doksan milyon dolarlık bütçesine rağmen "kurtarılamaz" raporu verilen Batgirl'ün ardından sıradaki kurban The Flash filmi olabilir. Başrolünde Ezra Miller'ın yer alacağı Flash filmi Flashpoint hikayesini işleyerek evreni yeniden başlatıp, beyaz sayfa açmayı planlıyordu. Ancak özellikle Ezra Miller cephesinde yaşanan olaylar Flash'ın da koşu geleceğini riske attı. 

Batgirl filmi ile Flash arasında bir bağ kurup evrene derinlik katmayı da hedefleyen stüdyo bu hususta Michael Keaton'ı her iki film için de Batman olarak geri döndürme kararı almıştı. Her ne kadar iki ayrı film olsa da Batgirl'ün rafa kalkmasıyla birlikte Flash'da göreceğimiz Batman'in ortaya çıkış hikayesinde de bir absürtlük olabilir. Ya da ortada bir Flash filmi bile olmayabilir! Son gelen haberlere göre stüdyo yetkilileri The Flash ile ilgili ne yapacaklarını kara kara düşünüyorlarmış.

Tüm bunlar yaşanırken DC cephesinde en azından The Batman ile başlayan bağımsız ama çok daha yere sağlam basan bir evren oluşturulmaya başladı. Penguen ve Gotham Polis Departmanı yan dizisiyle de genişleyecek olan bu evren umarım şu anki DCEU'dan mümkün olduğunca uzak kalabilir. Andy Muschietti'nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu The Flash için son açıklanan vizyon tarihi 23 Haziran 2023 idi. Bu gelişmelerden sonra film yeniden erteleneceğini mi yoksa tamamen rafa mı kalkacağını ise bekleyip göreceğiz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum