The Flash Filmi Bizleri DCEU'nun Daha Önce Gitmediği Yerlere Götürecek

Andy Muschietti oldukça iddialı

DC'nin sinematik anlamdaki yükselişi yakın dönemde başlayabilir. 2021 yılında Warner Bros. çatısı altından çıkacak olan filmlerin HBO Max'ten yayınlanması sinema sahiplerini yaralasa da belki de DCEU'nun kemik bir kitle oluşturmasına yardımcı olabilir. The Suicide Squad ve Wonder Woman 1984'ü izleyeceğimiz yayın platformunda ayrıca uzun yıllardır beklenen Justice League: Snyder Cut da yayınlanacak. Tüm bu olayların ardından The Flash filmiyle birlikte beyaz bir sayfa açacak olan DCEU'nun şüphesiz en büyük beklentisi de evrenin en hızlı süper kahramanından.

Andy Muschietti'nin yönetmenliğini yapacağı The Flash, bugüne kadar DCEU'nun gidemediği yerlere bizleri götürecekmiş. En azından filmin yönetmeni böyle söylüyor. "Flash filmi sizleri DC Evreni'nin daha önce hiç gidemediği yerlere götürecek, bu yüzden oldukça heyecan verici. Sizlere daha fazlasını söylemek için sabırsızlanıyorum. Ancak şu an içini tek yapabildiğim harika hayranlar olduğunuz için sizlere teşekkür etmek." diyen Muschietti'den yakın gelecekte filmle ilgili daha detaylı açıklamalarda bekliyoruz.

CCXP etkinliğinde konuşan başarılı yönetmen ayrıca filmin harika bir insan hikayesi olacağını ve izleyecilerle bağ kurup duygusal bir etki yaratacağını da belirtmiş. İşin en ilginç tarafı ise yönetmenin Ben Affleck'in Bruce Wayne'i ile Barry Allen arasındaki ilişkinin Justice League sonrası ele alınacağını açıklaması oldu. Batman'in Barry'nin macerasına başlamadan önce temel taş olduğunu bu yılın başlarında öğrenmiştik. Şimdi bu çoklu evrenler ve Flashpoint ile birlikte gerçekten merak edilesi bir hikayeye doğru ilerliyoruz. The Flash filminin 4 Kasım 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum