The Fugitive, Warner Bros. Tarafından Yeniden Çekiliyor

Harrison Ford olmadan olur mu?

Gün geçmiyor ki 90'ların klasik filmlerinden birisinin yeniden çekim haberini almayalım sevgili Oyungezerler... Hollywood'un orijinal fikirleri bitmiş olsa gerek ki sürekli klasikleri yeniden çekme yoluna gidiyorlar. Bu akımın son kurbanı 1993 yapımı başrolünde Harrison Ford'un yer aldığı aksiyon filmi The Fugitive oldu. 

Deadline'ın haberine göre Andrew Davis'in yönetmenliğini yaptığı ve yedi dalda Oscar adayı gösterilen The Fugitive filmi Warner Bros. tarafından yeniden çekilecek. Aynı isimli 1963 yapımı televizyon dizisinden uyarlanan The Fugitive filmi Harrison Ford'un canlandırdığı Dr. Richard Kimble'ın haksız bir yargılanma sonrasında yaşadığı adalet arayışını konu alıyordu.

Doğrudan filmin orijinal senaryosunu konu alacak olan yeni Kaçak filminin yönetmeni de belli oldu.Daha önce Alpha ve The Book of Eli gibi filmleri de yönetmiş olan Albert Hughes projenin başına getirildi. Filmin vizyon tarihi ya da oyuncu kadrosu ise henüz açıklanmadı. Bakalım Harrison Ford olmayan yeni nesil bir Fugitive ne kadar başarılı olabilecek? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum