The Future Games Show, Ay Sonunda 40 Yeni Oyunla Geri Dönüyor

Yepyeni duyurular bizi bekliyor

Geçen sene GamesRadar sitesi, PCGamer'ın PC Gaming Show etkinliğiyle aynı gün kendi etkinliğini düzenlemiş ve Future Games Show ismindeki bu etkinlik oldukça beğenilmişti. Bu sene GamesRadar E3 dönemini beklememeye karar vermiş, çünkü tek bir Future Games Show ile yetinmeyecekler. Bu yıl üç tane Future Games Show izleyeceğiz ve bunlardan ilkini için fazla beklemeyeceğiz: ilk Future Games Show, 26 Mart'ta 40'tan fazla oyunla karşımıza çıkacak.

Aralarında EA, Sega, Warner Bros ve Team 17 gibi büyük isimlerin de olduğu 30 farklı yayıncı, yeni oyunlarıyla ilgili tanıtımlar, duyurular ve fragmanlar yayınlayacaklar. Bunlar arasında dünya prömiyerleri de olacak, PC ve diğer platformlara gelecek en yeni oyunlardan bazılarını da görme şansına kavuşacağız.

The Spring Showcase ismindeki bu ilk etkinliğin sunucu koltuğunda geçen yılki Resident Evil 3'^te Jill Valentine ve Carlos Oliveira'yı canlandırmış olan Nicole Tompkins ve Jeff Schine oturuyorlar. Schine'i ayrıca Resident Evil: Village'da da Chris Redfield rolünde göreceğiz.

The Future Games Show'in başlangıç zamanı 26 Mart Perşembe günü saat 01:45. Yayını Twitch, Facebook, YouTube, Twitter ve GamesRadar+ üzerinden izleyebileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum