The Game Awards, 10 Aralık’ta 3 Merkezden Canlı Yayınla Gerçekleştirilecek

Bu senenin ödüllerini hangi oyunlar kazanır sizce?

Pandemi süreci pek çok etkinliğin dijital yayın şeklinde gerçekleştirilmesine neden olduğu gibi E3 gibi bu yılı pas geçen etkinliklerin yerini de yeni dijital etkinlikler aldı. Pek çok dijital etkinliğin içerisinde de Geoff Keighley yer almaktaydı.

Bu kadar etkinliğin ardından sıra The Game Awards’a gelmiş bulunuyor. Keighley, pandemi nedeniyle evinden sunmak durumunda kalsa bile bu yıl TGA’yı yapacağını söylüyordu. Ama görünen o ki, program küçülmekten ziyade büyümüş durumda; Keighley, Twitter hesabından yaptığı duyuruyla, TGA 2020'nin Tokyo, Londra ve Los Angeles olmak üzere 3 merkezden canlı yayınla gerçekleştirileceğini ilan etti.

Takvimde de bir değişiklik yok, yine Aralık ayının başlarında, 10 Aralık’ta gerçekleştirilecek TGA. Geçtiğimiz yıl çıkış tarihinin programa çok yakın olması nedeniyle Star Wars Jedi Fallen Order, ödüllere aday gösterilememişti. Bu yıl Cyberpunk 2077 de yaklaşık olarak aynı dönemde çıkıyor. Normal şartlarda yılın en iddialı yapımlarından birisi olduğu aşikâr. Jedi Fallen Order ile aynı kaderi paylaşması bu açıdan çok da makul görünmüyor. Ama yine de belli olmaz, tablonun nasıl şekilleneceğini Kasım ayının ikinci yarısında göreceğiz. Bu yılın adayları hangi oyunlar olacak, hangi oyunlar ödüle layık görülecek bakalım. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum