The Game Awards 2018’de Gösterilecek Oyunlar Arasında Ancestors Da Var

The Game Awards 2018'den bir güzel haber daha geldi...

The Game Awards 2018 törenine günler kala programda yer alacak oyunlar ile ilgili bilgiler de ardı ardına gelmeye devam ediyor. Son paylaşılan bilgilerden birisi de Panache Digital Games tarafından geliştirilmekte olan Ancestors: The Humankind Odyssey adlı oyun hakkında. Paylaşılan bilgiye göre Ancestors da törende gösterilecek ve sunumun ardından geniş bir oynanış videosu paylaşılacak.

Açıkçası bu haber beni sevindiren gelişmelerden birisi oldu. Ne zamandır oyun hakkında yeni bir bilgi gelmiyordu. Eğer bugüne kadar bu oyun ile ilgili herhangi bir şey duymadıysanız; tanıtım videosunu izleyerek başlayabilirsiniz:

Oyunun hikayesi, 10 milyon önce Afrika'da başlayacak. İsminden de anlaşıldığı üzere insanlığın var oluş ve hayatta kalma macerasının başlangıcına (ve büyük ihtimalle bir miktar öncesine) gideceğiz. Üçüncü şahıs açık dünya hayatta kalma tarzında olacağı açıklanan oyunda, Afrika'nın çetin, acımasız ama bir o kadar da güzel topraklarında kabilemizi sonraki nesle taşııyabilmek için mücadele ederken sonraki dönemlerde de insanlık tarihinin önemli dönüm noktalarına şahitlik edeceğiz.

Oyunu geliştiren Panache Digital Games; Assassin's Creed serisinin yaratıcısı olarak bilinen Patrice Désilets ve yine Ubisoft'ta görev almış bir diğer isim olan Jean-François Boivin tarafından kurulmuş bir stüdyo. "Sınırları zorlamak bu takımın DNA'sında var" diyorlar kendi ekiplerini tanımlarken. 

Bakalım dedikleri gibi sınırları zorlayabilecek ve bize farklı bir oyun deneyimi sunabilecekler mi, takipteyiz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum