The Last of Us 14 Haziran'da Türkçe Altyazı İle Geliyor!

Sony'den bir güzellik daha

Türkçe seslendirme ve Türkçe altyazı seçenekleriyle oyuncusunun yanında olmayı seven Sony'den bir başka resmi haber geldi. Daha önce kulağımıza gelen ama resmi açıklamayı beklediğimiz haber; oyunun Türkçe altyazı seçeneğiyle gelecek oluşu. Oyunun ülkemizdeki satış tarihiyse 14 Haziran olarak belirtildi. Yani oyunun dünyadaki çıkış tarihiyle aynı gün.

31 Mayıs'ta demosu açılacak olan oyun henüz çıkmamasına rağmen ödüle boğulmuş durumda. Dergimizin Mart sayısında The Last of Us izlenimlerimizi yazmıştık hatırlarsınız. Atmosferine bayılsak da bazı oynanış elementlerindeki sorunlar da gözümüzden kaçmamıştı ama bunları oyunun ilk döneminden kaldığını farzederek moralleri yüksek tutmuştuk. Size de öneririz... Hikayesi ve atmosferiyle genel olarak oyun basını tarafından yılın oyunu adayları arasında -şimdiden- gösterilen The Last of Us'ın güzelliğinden artık İngilizce'si yeterli olmayanlar da faydalanabilecek. Ne diyelim; darısı Beyond: Two Souls'un da başına...

Yapımcı serisi ise 2. bölüm ile devam ediyor. Çevre ve ambiansa dayalı ne tip geliştirmeler üzerinde durmuş Naughty Dog, şuradaki videodan izleyebilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum