Advertisement

The Last of Us Dizisinin 2. Sezonu Daha Kısa Olacak Fakat Bu 3. Sezona İşaret Olabilir

İyi de üçüncü oyun yok ki ne anlatacaklar üçüncü sezond-

The Last of Us 2'nin PC sürümü için sızıntılar hâlâ gündemdeyken dizi cephesinden de yeni haberler var. Dizinin yapımcıları Craig Mazin ve Neil Durckmann, ikinci sezonu iki bölüm daha az sayıya sahip olacak şekilde yapmayı düşünüyor.

Craig Mazin ve Neil Durckmann katıldığı bir röportajda, ikinci sezon hikayesinin yedi bölüm içerisinde anlatılacağını belirtti. Bu da dokuz bölüm olan ilk sezondan daha kısa olduğu anlamında geliyor. Fakat Craig Mazin, bu kısaltmanın nedeninin The Last of Us Part 2'deki olayları adapte edilmesi olduğunu belirtiyor. Öte yandan HBO'dan gerekli onay alınırsa hikayenin tamamen anlatılabilmesi için üçüncü sezon, ve hatta potansiyel dördüncü sezonun gerekeceğini söylüyor. Mazin, "İkinci ve üçüncü sezonlarda bütün hikayeyi anlatabileceğimizi düşünmüyoruz çünkü bu durum zamanımızı çok alıyor ve biz de bu nedenle birinci sezondaki gibi ilginç yollar kullanıyoruz." diye ekledi.

Yüksek prodüksiyon ve hikayenin seyirciye iyice iletilebilmesi için titizlikle çalışması gerektiği bir gerçek. Fakat Mazin ve Durckmann'ın da altın yumurtlayan tavuğu kesmeye pek niyeti yok gibi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum